Skip to content Skip to footer

Politica de cookies (UE)

 

Te rugăm să citești cu atenție termenii și condițiile înainte de a utiliza sau de a obține informații/servicii prin intermediul acestei platforme.
Prin accesarea, utilizarea, obținerea de informații sau solicitarea de servicii prin intermediul platformei noastre, ești de acord să respecți aceste „Termene și condiții”.
Totodată, prevederile de la „Termene și condiții” reprezintă înțelegerea (și au valoare de contract) dintre părți.

Clasele YogaDelight

YogaDelight  își rezervă dreptul de a modifica oricând programul claselor disponibile. De asemenea, YogaDelight își rezervă dreptul de a lua scurte pauze, fără să mai adauge clase sau programe noi.
Pentru a evita accidentările și întinderile musculare, recomandăm să urmărești clasele de la început, pentru a putea încălzi corpul corespunzător.
De asemenea, dacă știi că ai o problemă mai importantă legată de sănătatea coloanei vertebrale, ori a articulațiilor, operații recente sau alte aspecte ce țin de sănătatea ta, te rugăm să ni le comunici pentru a-ți putea recomanda clase cu exerciții potrivite, ca tu să poți practica în siguranță chiar și acasă.

Prevederi generale

YogaDelight își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului precum și termenii și condițiile, fără nicio notificare prealabilă; de aceea, te rugăm să revii pe această pagină periodic, pentru a fi mereu la curent cu „Termenele și condițiile”.

Protecția datelor cu caracter personal

Înregistrăm date cu caracter personal conform prevederilor legale în vigoare privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date.

Utilizarea platformei

Poți utiliza platforma YogaDelight doar dacă înțelegi și accepți că nu putem renunța la tehnologia de identificare digitală (prin cookies, Local Storage sau alte tehnologii de browser) care asigură funcționarea.
Acest document se supune legislației în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca, mai întâi, o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației.
Poți utiliza platforma pentru a te informa, a cere informații suplimentare, a comunica anumite probleme de ordin tehnic sau pentru a comanda servicii; poți folosi informațiile din platformă doar în scopul în care acestea sunt furnizate.
Nu poți utiliza platforma pentru a afișa sau transmite vreun material ilegal, amenințător, obscen, defăimător, calomniator, indecent, profanator, pornografic sau vreun material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infracțiune, care ar putea da naștere la o răspundere civilă sau care ar putea încălca în alt mod orice lege sau orice scop care este ilegal sau interzis de Termene și condiții.
Website-ul YogaDelight este găzduit pe servere specializate. Accesul tău la platformă poate fi întrerupt sau poate fi indisponibil în anumite momente, în special în perioadele obligatorii de mentenanță. Nu putem garanta lipsa de erori apărute pe platformă, corectarea defectelor sau erorilor apărute, lipsa virușilor sau a altor componente cu potențial dăunător pe platforma noastră sau pe serverele care îl fac accesibil.
Nu ai dreptul de a folosi nici un dispozitiv care poate interveni sau încerca să intervină în operarea normală a platformei noastre. Orice încercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor sau administratorilor platformei, de modificare a platformei, de afectare a performanțelor platformei se consideră tentativă de fraudă.
Nu ai dreptul de a folosi niciun dispozitiv care poate interveni sau încerca să intervină în operarea normală a platformei noastre. Orice încercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor sau administratorilor platformei, de modificare a platformei, de afectare a performanțelor platformei se consideră tentativă de fraudă.

Responsabilitate limitată

Nu vom fi responsabili de orice daune aduse calculatorului tău ca urmare a accesării, utilizării, navigării, copierii conținutului, informațiilor, materialelor, datelor, textelor, imaginilor de pe platformă; orice prejudicii, pierderi, daune, revendicări, daune speciale, exemplare, punitive, incidente, indirecte sau de consecință de orice tip, fie pe bază de contract, răspundere strictă sau alt fel de răspundere, care decurg din/au legătură cu:

  • utilizarea platformei, a conținutului, informațiilor, materialelor, datelor, textelor, imaginilor;
  • daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere, acces neautorizat, comportament dăunător, neglijență sau în baza oricărei cauze de acțiune.

În orice moment și fără preaviz sau răspundere, putem înceta sau restricționa accesul tău la toate componentele sau orice componentă a platformei, pe perioadă determinată sau nedeterminată.

Securitatea datelor

YogaDelight tratează securitatea informațiilor cu seriozitate și folosește măsuri administrative, tehnice și manageriale rezonabile pentru a proteja informațiile personale împotriva accesului neautorizat.
Ești responsabil pentru păstrarea confidențialității informațiilor contului și pentru restricționarea accesului la computer sau dispozitivul mobil prin care accesezi contul YogaDelight..
Din păcate, niciun sistem de securitate nu poate fi garantat 100% sigur. În consecință, nu putem garanta securitatea informațiilor personale și nu ne putem asuma răspunderea pentru accesul necorespunzător la acestea. Folosind platforma sau furnizându-ne informații personale prin orice mijloace, ești de acord că putem comunica în mod electronic cu privire la probleme de securitate, confidențialitate și administrative legate de utilizarea acestei platforme.

Contact

Pentru a ne putea contacta (pentru obținerea de informații despre serviciile noastre sau pentru a le comanda), este necesar ca, indiferent ce metodă de a ne trimite mesaj ai folosi, să ne pui la dispoziție o adresă de e-mail validă și un nume, precum și numărul de telefon, dacă dorești să obții informațiile de care ai nevoie mai direct și mai rapid.Sau ne poti contacta la adresa contact@yogabrasov.ro.

Drepturi de autor

Conținutul, informațiile, materialele, datele, textele, imaginile de pe această platformă nu vor fi copiate, republicate, reproduse, transferate, afișate, distribuite, transmise, vândute sau modificate, decât cu acordul scris al YogaDelight.
Utilizarea platformei precum și accesul pe aceasta nu acordă nici o licență sau drept de a utiliza conținutul, informațiile, materialele, datele, textele sau imaginile. Totodată, nu vei utiliza niciun dispozitiv automat sau manual pentru monitorizarea sau înregistrarea conținutului, informațiilor, materialelor, datelor, textelor și imaginilor. Software-ul, aplicațiile și modulele utilizate pe platformă sunt proprietatea YogaDelight. Nu se pot reproduce, crea lucrări derivate, deconstrui, dezasambla, decompila, vinde, închiria, distribui, cesiona, transfera sau modifica nici un fel de parte din platformă.

Call Now Button