Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cursuri yoga pentru seniori

Echilibru și relaxare

Senectutea este o perioadă extrem de frumoasă în care oamenii pot întreprinde o serie de activități specifice pentru propria dezvoltare. Deși pot exista anumite probleme legate de flexibilitate și mobilitate, acestea pot fi semnificativ reduse dacă se apelează cu frecvență la cursuri de yoga Brasov. Împletirea armonioasă a sănătății corporale, mintale și afective trebuie să fie principala motivație pentru a practica yoga. Grație specialiștilor din centrul nostru aveți oportunitatea de a sistematiza următoarea paletă de beneficii.

Mobilitate și flexibilitate

Un antrenament calitativ de yoga presupune, pe lângă o stare de relaxare asumată la nivel corporal, și una de relaxare mentală. În funcție de program, orice persoană poate realiza, sub o atentă îndrumare, 60 de minute de yoga pentru creșterea mobilității și flexibilității. Prin asanas specifice care utilizează greutatea propriului organism, cursanții pot beneficia de articulații flexibile, care nu mai dor, de o tensiune musculară net inferioară.

Imagine corporală îmbunătățită

Optimizând caracteristicile menționate, cu siguranță vă veți îmbunătăți și stima de sine. Cine spune că după 50 de ani nu mai poți alerga sau nu poți executa exerciții fizice? Ei bine, cu un ajutor de specialitate care vă ghidează în permanență, cu o locație special creată pentru exercițiile yoga, relaxarea va deveni pentru dumneavoastră momentul preferat din zi. Tot ceea ce trebuie să faceți este să respectați îndeaproape sfaturile și instructajul specialistului. Mintea, spiritul și corpul pot intra în comuniune printr-o stare de deplină relaxare!

Ameliorarea durerilor

Artrita, bolile cardiovasculare sau cele ale oaselor sunt des identificate în rândul oamenilor. Atât sedentarismul cât și realizarea unor activități mult prea solicitante pot genera astfel de afecțiuni. Bineînțeles, un ritm de viață haotic și o dietă nesănătoasă sunt și factori importanți pentru diverse afecțiuni. Odată ce ați început să practicați yoga veți putea conștientiza și importanța unui stil de viață sănătos. Disciplina corelată cu exercițiile fizice vă vor influența pozitiv, pe termen lung și cu rezultate evidente în condiția fizică și emoțională.

Experimentarea unor poziții diverse

Începătorii experimentează o serie de exerciții fizice de reducere a stresului, anxietății sau durerilor de orice tip. În vederea adaptării acestor posturi corporale este extrem de important să comunicați cu specialistul. Sesiunile de yoga individuale vor fi la început o adevărată oază de noutate pe care cu siguranță nu doriți să o ratați. Un curs la Yoga Delight Brasov vă va introduce sistematic într-o zonă a introspecției și a cunoașterii aprofundate de sine.

Gestionarea stresului

Anxietate și stres? Din punct de vedere medical există o paletă largă de motivații care pot exacerba acest cumul de emoții. Dorința de a evita anumite situații va deveni cu siguranță un laitmotiv negativ al vieții dumneavoastră dacă nu apelați la ajutor de specialitate. Prin acest ajutor înțelegem atât indicații medicale cât și practicarea de yoga. Exercițiile specifice pe care le veți realiza vor îmbunătăți atât calitatea somnului cât și concentrarea.

Echilibru corporal și mintal

Prin intermediul cursurilor de yoga Brasov aveți posibilitatea să lucrați pe mai multe dimensiuni. Vorbim atât despre echilibrarea posturii corpului cât și despre un echilibru emoțional. În ceea ce privește cel din urmă aspect, prin intermediul tehnicilor specifice deprinse de la specialiști veți putea gestiona mai bine emoțiile negative, cele cu un impact mai mult decât puternic.

Plecând de la paleta largă de beneficii pe care v-am prezentat-o, vă invităm să ne contactați pentru informații suplimentare despre yoga : preț, programări sau alte tipuri de date.
Call Now Button