Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cursuri yoga pentru începători

Cursuri yoga Brasov pentru începători

Ce simțim atunci când începem un nou proiect sau ne aflăm într-o situație neprevăzută? Frica de stigmatizare, asumarea unor gânduri despre părerile celorlalți sau chiar dorința de a evada sunt de cele mai multe ori părerile principale ale clienților. Pentru a vă putea acomoda cu practicile yoga denumite asanas, vă indicăm să abordați în primă instanță cursurile de la de Yoga Delight Brasov special dedicate începătorilor. Păstrarea unui organism sănătos, dorința de a reflecta asupra Sinelui, de a vă descoperi, toate acestea pot fi întreprinse pas cu pas alături de instructorii de la studioul nostru.

Flexibilitate ridicată

Posturile de yoga sunt printre cele mai diverse și în funcție de nivelul de experimentare la care ați ajuns, por fi adaptate. În vederea creșterii flexibilității, posturile Utkatasana, Prasarita Padottanasana sau Gomukhasana sunt printre cele mai des aplicate și încercate. Ele vizează întărirea și flexibilitatea unor zone esențiale ale corpului precum spatele, zona abdominală, coapsele sau șoldurile. De asemenea, umerii și genunchii sunt și ei angrenați în proces, totul pentru a gestiona cu ușurință toate activitățile ce solicită mobilitate.

Optimizarea forței mușchilor

A gestiona eficient un antrenament cu propria greutate a corpului poate fi de cele mai multe ori drumul către un tonus muscular îmbunătățit. Yoga presupune realizarea unei palete largi de poziții care vor implica o autosusținere a corpului, dar și un accent primordial pe gândire și simțuri. În definitiv, tehnicile yoga pot fi un stil de viață dacă sunt realizate corespunzător.

Un nivel mai scăzut de stres

În momentul în care practicați yoga cu ajutorul unui specialist puteți să ajungeți în stări optime de detașare care să vă permită o cunoaștere aprofundată a sinelui. Dar asta nu este tot! Știm cât de stresante pot fi unele activități și în acest sens, ajutăm clienții să gestioneze mai bine atitudinea lor față de situații. Meditația, calibrarea respirației, alternarea concentrării cu detașarea, toate acestea vor ajuta să te relaxezi în momente tensionate.

Postură corectă a corpului

Efortul fizic intens, sedentarismul sau alte tipuri de activități cu impact direct asupra organismului pot genera o postură incorectă. Pentru a putea reglementa acest aspect, cursurile de yoga sunt extrem de utile în acest sens. Anumite dezechilibre pot fi corectate, la fel și mușchii ce nu au fost flexați suficient. Totul depinde de executarea corectă a pozițiilor yoga și de urmărirea îndeaproape a sfaturilor specialiștilor.

Concentrare, cunoaștere și relaxare

Exercițiile prestate pot avea un impact direct asupra gândirii tale. În plus, îți pot stimula nivelul perceput de concentrare, iar altele pot viza relaxarea. Sub atenta îndrumare a instructorului yoga îți vei putea gestiona eficient concentrarea, vei putea medita asupra gândurilor într-un mod etapizat. Totalitatea acestor stări nu au impact doar pe scurtă durată. Ele se pot reflecta în creșterea atenției și prioritizarea eficientă a task-urilor de la locul de muncă, în productivitatea crescută.

Un somn de nota 10

Cu ajutorul pozițiilor yoga și a consumării energiei într-un mod supravegheat, calitatea somnului se va îmbunătăți vizibil. Mare parte a cursanților constată acest aspect chiar după primele ședințe de yoga.

Beneficiile menționate anterior sunt doar câteva asociate ședințelor de yoga. La acestea pot fi adăugate multe altele, în timp și etapizat. Dacă îți dorești să beneficiezi de un curs pentru începători la Yoga Delight Brasov, îți sugeram să ne contactezi pentru o programare. Îți vom comunica preturile și câteva elemente de natură teoretică pe care trebuie să le cunoști. Fă un pas important în viața ta cu ajutorul unor cursuri yoga și generează schimbări!
Call Now Button