Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cursuri yoga pentru corporatii

Orientarea către succesul organizațional pleacă de la resursa umană

Cultura și climatul organizațional sunt două elemente ce pot fi modelate de către coeziunea dintre angajați. Pentru a putea beneficia de productivitate pe termen lung și de un mediu de lucru plăcut, foarte mulți manageri oferă, drept sursă de motivație, cursuri de yoga pentru corporații. Principalele avantaje ale unor astfel de sesiuni implică zona de gestionare și de reducere a stresului, bunăstarea personală a angajaților și mulțumirea de sine, concentrarea și orientarea către activități de grup. În conformitate cu studiile de specialitate, procentele de angajați stresați sunt într-o continuă creștere. Acest aspect nu denotă în mod prioritar doar presiunea din partea managerilor, ci și modul personal de impunere a stresului. Recunoașterea imposibilității de a termina un task, dorința exacerbată de autodepășire sunt principalele motive pentru care oamenii sunt suprasolicitați în companii.

Disciplină minte-spirit-organism

Viața de birou poate fi uneori prea haotică? Pentru a putea împiedica influența aceasta asupra vieții, menținerea unui echilibru și a unei organizări te poate ajuta, în calitate de angajat, să îți maximizezi potențialul. Cu ajutorul unor cursuri yoga Brasov ai posibilitatea de a conștientiza importanța alimentării corecte, a ordinii și mai ales, a generării unui ritm propriu de muncă. Ești special atât ca om cât și ca angajat și meriți să conștientizezi acest aspect!

Fitness

Multe corporații apelează la cursurile de yoga pentru a beneficia de exerciții fizice ample pentru angajații lor. Sectorul corporate este mereu renumit pentru nivelul ridicat de sedentarism. Pentru a putea minimiza implicațiile acestei realități, cursurile de yoga alături de specialiști se potrivesc perfect.

Corp și regenerare

În organismul uman se petrec o sumedenie de procese care au roluri aparte și diferite. În unele procese de regenerare este foarte important să acordăm o atenție primordială și relaxării minții. Din acest motiv, în unele cursuri de yoga de la Yoga Delight Brasov vom apela la stimularea creativității, la gestionarea afectivă a emoțiilor pentru a putea sprijini activitatea normală a organismului și minții.

Reconectare

Cea de-a treia dimensiune vizată de către practicile yoga este spiritul. Sufletul nostru are și el nevoie de momente de respiro, de detașare față de problemele cotidiene identificate în diferite medii. Relaxarea, împăcarea cu tine însuți și automulțumirea sunt dimensiuni vitale care ajută la creșterea productivității la locul de muncă.

Managementul sindromului Burnout

A te simți depășit nu trebuie să fie o rușine. De foarte multe ori oamenii asociază acest sindrom cu incapacitatea de a finaliza sarcini sau cu sustragere. Sindromul de burn-out este resimțit atât de către angajați, cât și de către elevi sau studenți. Acesta poate fi asociat atât cu anumite simptomatologii fizice (oboseală, dureri de cap) cât și cu imposibilitatea de concentrare, dorința de detașare. Scăderea capacităților poate fi gestionată cu ajutorul unui curs la Yoga Delight Brasov, mai specific prin exerciții fizice și poziții asanas care au rolul de a scădea presiunea resimțită în organism.

Armonizarea relațiilor interumane

Spiritul de colegialitate este esențial într-o organizație. Managementul eficient al proiectelor, finalizarea sarcinilor de lucru într-un mod colectiv presupune cunoașterea celuilalt. Prin cursuri yoga Brasov ne propunem să consolidăm autocunoașterea și dorința de a afla mai multe despre celălalt. Companiile care au apelat la serviciile noastre de yoga au înregistrat progrese remarcabile în tot ceea ce ține de productivitate și management eficient al resursei umane.

Având în vedere totalitatea informațiilor oferite, vă recomandăm să ne apelați pentru a afla mai multe despre Yoga Delight studio: pret, locatia sălii de practică, despre cursurile în sine. Acestea vizează două dimensiuni de referință, una teoretică și una practică. Pentru a putea pleca la drum în descoperirea beneficiilor artei yoga, vă recomandăm să solicitați părerea angajaților, a viitorilor beneficiari ai cursurilor.
Call Now Button