Skip to content Skip to footer

Cursuri yoga Brasov

Înainte de a începe cursurile de yoga vă recomandăm să vă documentați despre multiplele implicații ale acestei arte, modul în care vă poate ajuta pentru problemele dumneavoastră specifice. Pentru că ne dorim ca ai noștri cursanti să fie documentați în acest sens, înainte de începerea propriu-zisă a exercițiilor se va realiza o scurtă parte teoretică de instruire. În această secțiune veți regăsi în mod succint câteva dintre beneficiile yoga pentru minte, spirit și corp. Existența umană este un ansamblu complex de elemente care ajută la valorificarea energiilor pozitive. Dacă privim în jur, vom observa cu mare atenție cum fiecare om are un mod propriu de gestionare a vieții și în particular, a situațiilor. Yoga ne poate aduce pe toți împreună pentru a ne trata fricile, anxietățile sau stresul într-un mod colectiv, dar particularizat în același timp. Deși percepțiile majorității despre yoga se reduc doar la activitățile asane, în fapt yoga este despre un cumul de trăiri: tăcere și spiritualitate, cunoaștere de sine și detașare de exterior, joc și relaxare.

  • Spiritualitate: fiecare gând, sentiment, emoție are un impact major asupra modului în care ne raportăm la sine și la cei din jurul nostru. Cu ajutorul unor cursuri de la Yoga Delight Brasov vom învăța cum să gestionăm aceste trăiri cu impact major in viata noastra și, mai ales, cum să ne ascultăm Sinele. Conștientizarea propriilor trăiri la un nivel intens, dar în același timp echilibrat va genera o aură pozitivă în jurul tău, o valorizare a propriei spiritualități.
  • Detașare: atunci când ne referim la detașare nu facem trimitere la izolare sau apatie. În cadrul exercițiilor specifice yoga tăcerea poate fi un „must” pentru a te cunoaște mai bine. Poți intra în conexiune cu tine dacă ești prezent total în moment, dacă ajungi la capacitatea de a privi cu detașarea anumite evenimente din jurul tău fără să te afecteze. Această atitudine este una vitală pentru o viață liniștită, pentru comportamente umane pliate pe situații.

  • Echilibru afectiv: cu ajutorul specialiștilor vei realiza treptat calea către echilibru. Prin intermediul exercițiilor și a introspecției te vei cunoaște mai bine și vei încerca, într-un mod progresiv, să îndepărtezi evenimentele/situațiile care te destabilizează. Stimulii externi pot fi extrem de diverși, în funcție de energia pe care o transmit. Pentru a le putea face față, yoga este soluția perfectă.

  • Sensul existenței: cu ajutorul meditație practicate pe termen lung aveți posibilitatea de a reflecta asupra propriei existențe, asupra activităților curente pe care le realizați. Care este scopul final al acestora și cum vă ajută ele să vă îmbunătățiți viața? Vă puteți răspunde sistematic la aceste întrebări prin intermediul practicării asanas.

  • Dezvoltare personală: cu ajutorul cursurilor individuale și colective veți avea oportunitatea de a cunoaște oameni noi, de a vă cunoaște pe sine. Instructorii de yoga permit interacțiuni între participanți pentru a putea lega conexiuni, pentru a genera relații interumane. Acestea vă pot ajuta să vă cunoașteți mai bine, să evoluați.

  • Pace interioară: situații neprevăzute care vă agită? Energii negative? Scăpați de toate acestea prin intermediul yoga. Această artă contribuie la statuarea unei stări de pace interioară care poate persista pe termen lung.

  • Percepție: Înțelepciunea, respectul și calmul interior sunt caracteristici esențiale în relația cu tine și cu ceilalți. Toate aceste caracteristici te vor ajuta să percepi mai ușor și mai bine anumite situații, să le filtrezi și să le asociezi un anumit grad de impact.

  • Iubire: iubirea de sine si a celorlalti, acceptarea unor trăsături de personalitate și îmbunătățirea lor sunt parte integrată din reflectarea interioară. Cu yoga te poți cunoaște mai bine și mai ales, poți identifica tehnici elementare de liniștire.

Studio YOGADELIGHT

Galerie foto

studio yoga brasov 3
TESTIMONIALE

Ce spun clientii nostri?

O experienta foarte interesanta pentru cineva care nu a mai facut Yoga niciodata. Mii de multumiri!

Alexa

Alexa

Yoga ma ajutat să mă dezvolt, să îmi cunosc limitele și să încerc să le depășesc. Voi merge cu drag în continuare!

Adrian

Adrian

Stresul acumulat la locul de muncă trebuia manageriat într-un mod specific. Plecând de la acest fapt mi-am spus să încerc. Mediul de la cursuri este unul extrem de plăcut, asanele sunt usor de facut. Iar pretul este foarte bun. Deja simt că pot face față mai ușor momentelor stresant iar tehnicile învățate le practic și acasă!

Laura

Laura

Call Now Button