Skip to content Skip to footer
01

Dacă aveți un eveniment special cum ar fi o conferință sau o sesiune de team-building, pot crea o sesiune de yoga personalizată pentru a îmbunătăți experiența participanților și a le oferi o pauză relaxantă și revitalizantă.

02

Yoga poate fi practicată și colectiv, prin generarea unor grupuri reduse de persoane prin care să se statueze o atmosferă plăcută. Desi ați putea deprinde abilități specifice în cadrul ședințelor individuale, cele colective generează o comuniune specifică sub atenta îndrumare a specialistului. Valorificarea stimei de sine, a energiei pozitive sunt doar câteva constante pe care le puteți stabili în cadrul sesiunilor.

03

Tangența cu profesioniștii în yoga este o oportunitate excelentă de a deprinde exerciții fizice specifice, a unor tehnici de purificare prin intermediul posturilor corporale pentru începători. Posturile corporale pe care le veți efectua cu ajutorul specialiștilor poartă numele de Asanas și cuprind o paletă largă de flexiuni corporale, în vederea statuării echilibrului interior. Stresul, anxietatea sau alte tipuri de stări negative se vor dizolva ușor pentru a face loc relaxării.

Call Now Button